ON TIME Transport
on-time-connect

1 stop-shop voor uw zendingen.

Connecteer al uw zendingen via het meest efficiënte netwerk. Nationaal, internationaal, groot & klein: wij halen al uw zendingen in 1 keer op. Vervolgens zorgen wij voor de verzending in het meest optimale netwerk. Een deel van de leveringen doen we via ons eigen netwerk, maar we werken ook samen met de meest voorname nationale en internationale partners. Zo vertrekt een document naar Angola, met een andere partner dan een pallet naar Canada.

Wij kiezen de beste partij in functie van bestemming, volume, urgentie én natuurlijk de prijs. U kan via het klantenportaal meteen opvolgen hoe uw zending is vertrokken, met welke carrier, onder welk trackingnummer. Doordat we grote volumes bundelen en administratief perfect in orde aanleveren aan onze partners, hebben we gunstige tarieven. En, van dat voordeel mag u mee genieten. Dus, uw verzendingen regelen met ON TIME Connect is efficiënt, voordelig, makkelijk én duurzaam.

Voor nationale zendingen werken wij samen met de verschillende carriers zoals DHL, TNT, UPS, PostNL … Dankzij deze samenwerking zorgen we voor de meest efficiënte oplossing voor uw zending. Wij kunnen voor u het meest efficiënte kanaal kiezen of u kan uw vaste voorkeur aangeven. Alles op maat, zoals u het wenst.

Nationale Zendingen
0
Internationale Zendingen
0
Brieven
0

Enkele voorbeelden van wat u kan versturen.

Delivery man Connect

Voordelen van onze koerierdienst:

Mailing versturen?

Meerdere items te versturen? Wij helpen u graag! U kan de goederen bij ons laten leveren, wij verpakken en zorgen voor een efficiënte verzending & opvolging. Zelf uw shipments klaarmaken? Geen probleem! Wij kunnen ook de labels aanleveren op basis van uw bestand, zodat u snel en eenvoudig alles kan klaarmaken.

Mailings regelen met ON TIME Logistics is efficiënt, voordelig, makkelijk én duurzaam.

Video afspelen
Logo ON TIME Connect

Heeft u nog een vraag over onze andere diensten?

Neem vandaag nog contact op met ON TIME Connect om uw noden te bespreken.