Fietskoerier ON TIME zorgt voor duurzame leveringen.

Onder het woord duurzaamheid verstaan wij een wereld waar mens, milieu en economie in evenwicht zijn met elkaar. Onze maatschappij verandert in een snel tempo. Nieuwe technologieën en concepten dwingen ons om flexibel te zijn en ons permanent aan te passen. Bedrijven moeten telkens strategische keuzes maken om te blijven groeien en anno 2020 ook duurzame oplossingen aanbieden. Duurzaamheid wordt het nieuwe normaal.

Een creatieve & duurzame oplossing voor de ‘last mile’ zijn onder andere de fietskoeriers van ON TIME Logistics. Met zijn uniek stadsnetwerk in Antwerpen biedt ON TIME City 3 ophaal- en leverrondes per dag. In Antwerpen worden de zendingen binnen de 3 uur opgehaald en geleverd. Voor meer controle kunt u zelfs kiezen in welke van de 3 uitleverrondes uw zending wordt geleverd. Het fietsnetwerk werd reeds opgestart in mei 2016. Het startte als een documentennetwerk om snelle verwerking van dossiers te ondersteunen in de haven. Snel en betrouwbaar documenten laten circuleren tussen de verschillende actoren in de haven lagen aan de grondslag van het stadsnetwerk. Daarom was scanning en traceerbaarheid van de zendingen altijd de hoogste prioriteit.

Intussen worden ook meer en meer pakketten verstuurd binnen dit unieke netwerk. Uiteraard zijn niet alle zendingen geschikt voor een levering met de fiets. Geen nood, want fietsen worden waar nodig aangevuld met CNG aangedreven voertuigen, zodat de ‘last mile’ steeds zo milieu vriendelijk mogelijk verloopt.

Als verzender hoeft u zich geen zorgen te maken. U kan al uw zendingen eenvoudig registeren op ON TIME-Online, of via een rechtstreekse koppeling met uw systemen en ON TIME zorgt voor de meest efficiënte oplossing. Wij connecteren al uw zendingen, ook post en internationaal, in naar de juiste oplossing.

Wij stellen ons netwerk ook ten dienste van andere logistieke bedrijven. Zo sloot ON TIME een partnership met SD logististics voor de groene uitleveringen in Antwerpen. Door deze samenwerking worden bijvoorbeeld de producten van L’Oréal duurzaam geleverd.

Onze doelstelling is om het netwerk nog verder uit te breiden en open te stellen. Enkel door samenwerking kunnen we duurzaamheid én rendabiliteit bekomen. Daarmee maken we de stad ook meer leefbaar voor iedereen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact op.

Ik wil een offerte!

Vul dan onderstaand formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

    [textarea* your-message 40x10 placeholder "Laat ons hier weten waarvoor u onze diensten eventueel zou willen gebruiekn.]

    Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Algemene voorwaarden zijn van kracht.

    Dit nieuws delen?