ON TIME Transport

Gasmetingen bij ON TIME Logistics

ON TIME heeft een waaier aan logistieke activiteiten. Een belangrijke onderdeel daarvan zijn kaaiopdrachten die worden uitgevoerd met de meeste zorg. Als onderdeel daarvan moeten containers gemeten worden op giftige gassen. Voor deze gasmetingen werkt ON TIME nauw samen met Atmosafe.

Gasmeting met apparatuur

Diensten van ON TIME

Bij de kaai-diensten biedt ON TIME onder meer de volgende diensten aan: leveren van douanedocumenten, organiseren en bijwonen van fysieke verificaties, containers laten verluchten en gasmetingen laten uitvoeren. Dit laatste gegeven wordt aangeboden in samenwerking met Atmosafe.

Voordelen van de gasmetingen

ON TIME hecht veel waarde aan de samenwerking met Atmosafe voor verschillende redenen:

  • Atmosafe is heel de dag aanwezig op GIP LO & RO. Hierdoor worden lange wachttijden vermeden.
  • Het bedrijf is 24/7 bereikbaar wat handig is voor onder andere dringende opdrachten.
  • Atmosafe voorziet een aparte service voor verificatiekaaien en verluchtingszones waardoor geen tijd verloren gaat en de gasmeting vlot kan verlopen.
  • Ook buiten de kantooruren staan de gasdeskundigen met dezelfde service voor jou klaar.
  • Dankzij een doorgedreven luchtstaalanalyse worden onterechte afkeuringen vermeden en zeldzamere risico’s gedetecteerd.
  • Atmosafe heeft haar eigen laboratorium, dat zelfs na 24u, gratis, identificaties uitvoert van onbekende risico’s.
  • Wanneer een container niet gasvrij geraakt, wordt dankzij eigen arbeidshygiënisten een alternatieve oplossing uitgewerkt d.m.v. gepatenteerde veiligheidsprocedures.
  • De processen van Atmosafe zijn volledig geïntegreerd met ON TIME. Daardoor is alles op de voet te volgen via ON TIME Online. Ook de certificaten van de gasmeting zijn daar te raadplegen.
Gasmeting gas detector

Veiligheid is zeer belangrijk en daarbij hoort ook de luchtkwaliteit van containers waarin goederen soms weken hebben doorgebracht in onbekende omstandigheden. Een goede gasmeting is niet alleen veilig voor diegenen die de container moeten behandelen, maar spaart ook geld uit verder in het proces. Via ON TIME kan u de verificatie van containers efficiënt organiseren en beroep doen op de diensten van Atmosafe voor een professionele gasmeting.

Vind meer informatie over onze kaai diensten of bezoek onze gasmeetspecialist.

Dit nieuws delen?