ON TIME Transport

Last mile leveringen in Antwerpen

Bespaar tijd, kosten en onnodige verplaatsingen. Lever uw zendingen duurzaam!

Wat hebben grote steden en online shoppen met elkaar gemeen? Wel, door de groei in aankopen bij online winkels worden er dagelijks meer thuisleveringen uitgevoerd. Dit zorgt vooral in grote steden voor veel fileleed, zo ook in Antwerpen. Naast het vele verkeer moeten chauffeurs rekening houden met beperkte toetredingsmogelijkheden door de lage-emmisiezonetekort aan parkeerplaatsen en constante wegenwerken.

Met een uitgebreid voertuigenpark en onze blijvende drang naar duurzame logistiek is ON TIME Logistics de ideale partner voor uw ‘last mile’ leveringen in Antwerpen.

ON TIME City biedt duurzame alternatieven om goederen van en naar het Antwerpse stadscentrum te brengen. Dagelijks rijden er ten minste 8 fietskoeriers op elektrische bakfietsen om documenten en kleine pakjes te leveren. Zij worden bijgestaan door 8 CNG-wagens die dan weer levering van pallets en grotere colli mogelijk maken. Met een gemiddelde van 14 193 leveringen per week zorgt het ON TIME City-netwerk voor een besparing van 2800 km aan vrachtwagenverkeer in Antwerpen. Dat is heel wat minder uitstoot van fijn stof, stikstofoxiden (NOx) en CO en dus een significante bijdrage aan de luchtkwaliteit in en rond Antwerpen.

Tot onze klantenportfolio behoren diverse ondernemers en bedrijven (van grote multinationals, kleinere handelszaken tot webwinkel eigenaars) die belang hechten aan duurzame logistiek. Moeten uw goederen ook uitgeleverd worden in Antwerpen? Word dan partner van ON TIME voor uw ‘last mile’ leveringen!

Hoe ziet die samenwerking eruit? Wel, u levert uw goederen aan in ons distributiecentrum dat zich net buiten de stadskern bevindt. Uiteraard kunnen wij de goederen ook in bulk bij u komen ophalen. Wij sorteren uw goederen en leveren deze met het meest gepaste voertuig. Dankzij ons uniek City-netwerk kunnen uw goederen binnen de 3 uur in Antwerpen op bestemming zijn, met alle maten en gewichten.

Kies voor ON TIME Logistics en ontvang een breed gamma aan diensten dat u een oplossing biedt voor alle soorten zendingen in Antwerpen en daarbuiten.

Vraag vandaag nog een offerte of contacteer ons met bijkomende vragen.

    [textarea* your-message 40x10 placeholder "Laat ons hier weten waarvoor u onze diensten eventueel zou willen gebruiekn.]

    Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Algemene voorwaarden zijn van kracht.

    Dit nieuws delen?