Wat is er vandaag een mooiere geste dan CORONAPROOF “Dank u” zeggen?

Verras uw klanten of medewerkers met een eindejaarscadeau!

Op het einde van het jaar bedanken we graag onze klanten of medewerkers met een leuk cadeau. Klanten om hen te bedanken voor het vertrouwen en medewerkers voor een fantastische samenwerking. Liefst drukt u uw dankbaarheid uit  tijdens een persoonlijk contact maar dat is in het huidige Covid-19 tijdperk een stuk moeilijker geworden. ON TIME Logistics biedt u de oplossing.

Of u een doosje pralines wenst te sturen, een geschenkmand of gewoon een kerst- of nieuwjaarskaartje, ON TIME helpt u met al uw logistieke noden. ON TIME Logistics biedt u meerdere mogelijkheden aan voor de uitlevering van uw zending.

Wenst u persoonlijke aanpak?

Kies dan voor persoonlijke chauffeur die enkel voor u van punt A naar punt B, C, D … rijdt en die exclusief uw zendingen uitlevert!

ON TIME Sprint levert wat u wilt, wanneer u het wilt en hoe u het wilt. Zonder tussenstops, zonder distributiecentra met 12 startplaatsen en zelfs mogelijkheden voor gekoeld transport. Dit allemaal 24/7 met Track & Trace en een automatisch e-mail met ophaal- en levertijden, namen en handtekening.

Duurzame leveringen in Antwerpen

ON TIME City levert uw zendingen binnen de 3 uur in Antwerpen. Beter nog, onze koeriers leveren uw goederen op een duurzame manier met elektrische fietsen en CNG-wagens. Zo helpt u de natuur ook een handje.

Van databestand tot brievenbus… wij zorgen ervoor!

Meerdere items te versturen? Wij helpen u graag! U kan de goederen bij ons laten leveren, wij verpakken en zorgen voor een efficiënte verzending & opvolging.  Zelf uw shipment klaarmaken? Geen probleem! Wij kunnen ook de labels aanleveren op basis van uw bestand, zodat u snel en eenvoudig alles kan klaarmaken.

Mailing regelen met ON TIME Logistics is efficiënt, voordelig, makkelijk én duurzaam

Dit nieuws delen?