ON TIME Transport

Lokale leveringen & lokale aankopen

Steun lokale handelaars en steun het milieu

Zowel de eerste als tweede lockdown heeft veel schade toegebracht aan onze economie. Vooral lokale handelszaken zagen hun omzet dalen door verplichte sluitingen, een beperkt online aanbod en geen voorzieningen voor thuisleveringen.

Lokale leveringen

Handelaars die tijd willen besparen op het regelen van de levering van hun zendingen kunnen gebruik maken van onze ON TIME diensten. ON TIME biedt een uniek stadsnetwerk dat duurzame oplossingen aanbiedt aan winkeliers met 3u en 24u leveringen in Antwerpen. Voor deze leveringen worden fietskoeriers op elektrische fietsen ingezet samen met CNG-wagens. Door gebruik te maken van deze dienst maken zij meer tijd vrij voor hun core business, zorgen zij voor minder files, minder CO² uitstoot en bezorgen zij hun klanten een snelle levering.

Lokale aankopen

Hoe kan u onze lokale Antwerpse handelaars steunen? Om lokale winkeliers te ondersteunen tijdens de tweede lockdown werd er een website gecreëerd waar klanten op een veilige, goedkope en snelle manier in hun favoriete winkel kunnen winkelen.

Op eshopantwerpen.be vindt u meer dan 600 Antwerpse winkels en afhaalrestaurants terug. Als u op zoek bent naar lekker eten, een nieuwe outfit, een nieuw speeltje voor uw hond, of een elektrozaak met een eigen hersteldienst, dan bent u bij eshopantwerpen.be op de juiste plaats.

Nico Volckeryck van het Neutraal Syndicaat Voor Zelfstandigen Antwerpen: “Dankzij eshopantwerpen.be kan je als Antwerpenaar op een veilige, goedkope en snelle manier uw favoriete winkel steunen tijdens deze tweede lockdown. Als je nu door de straten loopt, zie je jammer genoeg enorm veel dozen van grote multinationals zoals Coolblue, Bol & Amazon staan bij het oud papier. Sommige van deze bedrijven dragen zelden iets bij aan de lokale economie of jobmarkt. Dankzij de site eshopantwerpen.be kunnen wij als Antwerpenaar zelf een groot verschil maken door lokaal te kopen. Want je gaat nergens een betere service krijgen dan bij je lokale handelaar. “

Verbinding tussen de twee

Stad Antwerpen wenst ook haar lokale handelaars te ondersteunen en hen de mogelijkheden te geven om efficiënt en slim hun zendingen te leveren in samenwerking met een koeriersdienst.

Zo kunnen Antwerpse bedrijven tegen een voordelig tarief zendingen boeken bij ON TIME City. Hiermee worden lokale aankopen met lokale koeriers geleverd. Het gebruik van slimme logistiek is niet enkel duurzamer maar zorgt ook voor vlotter verkeer en bijgevolg een aangenamere stad.

Contacteer ons voor meer informatie over ON TIME City of lees meer over de voordelige tarieven op: https://ontime.be/antwerpen/

Dit nieuws delen?