Nieuw Adres site Kortrijk

Anderhalf jaar geleden maakten we de plannen voor een nieuw distributiecentrum met kantoren in Kortrijk. Deze uitbreiding is een belangrijk onderdeel van de verdere uitbouw van ons Benelux distributienetwerk.

Om de groei te ondersteunen hadden we dringend nood aan meer ruimte. Vandaag is het zover, en nemen wij onze nieuwe site in gebruik.

We beschikken voortaan over 10 laadkades met 4.500m² magazijnruimte. Hier worden elke nacht goederen gesorteerd op route. Dagelijks vertrekken van hieruit gemiddeld 12 vrachtwagens12 bestelwagens en 2 meubelbakken.

Uiteraard worden er ook heel wat goederen verwerkt die een transit vinden naar onze andere distributiecentra.

Ook de burelen verhuizen naar het nieuw gebouw. Hier is plaats voor 15 medewerkers, het kloppende dispatch-hart van ON TIME Distribution.

In het verlengde van onze bedrijfsfilosofie kozen we voor optimale duurzaamheid van het gebouw en ergonomie voor de medewerkers. Zo is heel de hal goed geïsoleerd en kozen we voor een klimaatplafond in de kantoren voor optimale verluchting en warmteregeling. Medewerkers hebben in hoogte verstelbare burelen zodat ze afwisselend staand en zittend kunnen werken.

Kortom, we zijn fier op deze uitbreiding en klaar om verder te groeien.

Met een 24u levering, uitstekende service, oplossingen op maat en open communicatie zijn wij de ideale partner voor bedrijven met divers productenpakket. Voor bedrijven die een combinatie van paletten, lengte-goederen, pakketten en zelfs goederen op kapstok te vervoeren hebben, zijn we onklopbaar. In ons distributiecentrum wordt er manueel gesorteerd waardoor ook delicate en buitenmaatse goederen in goede handen zijn.

Alle zendingen kunnen online in real-time opgevolgd worden met het voorziene uur van levering.

Heeft u pallets, lengtes, hangend materiaal en colli’s  die in Benelux geleverd moeten worden? Kies dan voor ON TIME Distribution en wij zorgen ervoor dat uw zendingen in één beweging worden afgeleverd.

Onze nieuwe site bevindt zich nu op:

Noordlaan 5 bus 4

8501 Heule

Dit nieuws delen?