Het verhaal achter

ASX-IBECO groeide in 30 jaar tijd uit tot een dynamisch koerierbedrijf met een sterke verankering in Antwerpen. Geïnspireerd door de behoeften van onze klanten werd een brede waaier aan logistieke diensten ontwikkeld. Van kaai-verificaties met een uniek 2u stadsnetwerk, internationale en nationale koerierdiensten, postverwerking tot visadesk voor reisvisums en legalisatie van documenten. Altijd gedreven door kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie.


On Time Sprinter Service startte meer dan 20 jaar geleden als snelkoerier in Kortrijk. Kort daarna werd een 24 uur Benelux netwerk opgericht. Vandaag is dat uitgegroeid tot een veelzijdig netwerk dat pallets, lengte-zendingen, goederen op kapstok én colli’s in 1 beweging levert. Uitstekende service, oplossingen op maat en open communicatie zijn de ingrediënten voor de duurzame groei.


Om onze diensten verder uit te bouwen bundelen we onze krachten en worden we ON TIME Logistics.

Missie, Visie & Groei

Klanten logistiek ontzorgen met kwalitatieve diensten op een duurzame en efficiënte manier. Dat is onze missie en daardoor staat innovatie bij ons centraal. Met 1 ophaling voor al uw zendingen onderscheiden we ons in de markt en daarom noemen wij ons ‘uw logistieke connectie‘.

Wij geloven in de ON TIME-groeicirkels: Gepassioneerde medewerkers zorgen voor een uitstekende klantenbeleving en dit leidt tot duurzame groei.

ON TIME in cijfers

hoofdkantoor ON TIME

Hoofdkantoor te Antwerpen & Kortrijk.
4 distributiecentra's

ON TIME koerier ON TIME Logistics

2.500.000 opdrachten per jaar: elke 3 seconden een ophaling of levering!

armadillo ON TIME

156 voertuigen: van fietsen tot vrachtwagens

Sprinters
0 +
Stadsopdrachten
0 +
Enveloppen
0 +
Visa
0 +
Kaaiopdrachten
0 +

Historiek

1997
Fusie
ASX-IBECO ontstaat in 1997 door de fusie van ASX en IBECO. 2 Antwerpse koeriersbedrijven bundelen de krachten om samen een performante stadskoerier uit te bouwen met kaaidiensten ter ontzorging van maritieme sector.
2006
Verhuis hoofdkantoor
In 2006 verhuist het hoofdkantoor naar de huidige locatie aan het Kattendijkdok, tussen het Havenhuis en het MAS.
2007
Participatie Meerderheidsaandeelhouder
Falcon Fund neemt een meerderheidsparticipatie om de groeiambities verder te ondersteunen op lange termijn.
2012
Vestiging Temse
Ons distributiecentrum van 3000m² in Temse wordt geopend. Het is gelegen aan de Jan de Malschelaan nr. 14.
2013
Sprintdienst
De Sprintdienst wordt opgericht voor alle urgente, waardevolle en delicate zendingen.
2014
Verhuis distributiecentrum Antwerpen
Verhuis van het distributiecentrum Antwerpen naar Bredastraat nr. 147.
2015
Overname DVL
Sectorgenoot DVL wordt overgenomen en geïntegreerd om samen een efficiënt 2u stadsnetwerk uit te bouwen.
2016
AEO Gecertifieerd
Wij behalen ons AEO-certificaat (Authorized Economic Operator) in 2016. Het is een validatie van onze kwalitatieve aanpak met aandacht voor veiligheid en vaste procedures.
2017
www.visadesk.be
In 2017 wordt visadesk.be gelanceerd. Wij delen alle informatie om visa aan te vragen op een overzichtelijke manier via online boekingen.
2018
Oprichting SPRINTR
Als innovator in de markt neemt ASX-IBECO begin 2018 het initiatief om SPRINTR op te starten: een open platform dat zelfstandige koeriers verenigt en zo de markt efficiënter wil organiseren. Nutteloze lege kilometers zijn verleden tijd.
2018
On Time Sprinter Service
Om de diensten verder nationaal uit te bouwen wordt On Time Sprinter Service uit Kortrijk toegevoegd aan de groep. Het kwalitatieve 24u distributienetwerk én de sprinter services met concentratie in Kortrijk en Rotselaar zijn mooie aanvullingen aan de waaier van logistieke diensten.
2019
ON TIME Logistics
Ter uitbreiding van diensten bundelen ASX-IBECO en ON TIME Sprinter Service en worden ze ON TIME Logistics.
2021
Verification Services

In 2021 starten we een nieuwe dienst in de haven van Antwerpen: "Verification Services." Op onze locatie aan Kaai 1616 behandelen we containers in het kader van fysieke controles. 

2022
Overname JL Hertsens

In 2022 breiden we ons netwerk van sneltransport uit met de overname van JL Hertsens. Hierdoor verruimd ons aanbod van grote voertuigen die ingezet worden  voor nationale- en internationale transporten.