Stadskoerier bij ON TIME

ON TIME City, de stadskoerier van Antwerpen dat duurzame oplossingen biedt voor stedelijke logistiek. In een steeds drukker wordende wereld, waarbij milieuvriendelijkheid steeds belangrijker wordt, is de behoefte aan duurzame logistieke oplossingen in steden evident. ON TIME City speelt hierop in door een efficiënt en milieuvriendelijk netwerk aan te bieden dat bestaat uit fietsen, cargo-fietsen, e-scooters en elektrische voertuigen.

De voordelen van duurzame logistieke oplossingen

Het ON TIME City stadsnetwerk biedt verschillende voordelen. Een van de voordelen is de vermindering van CO2-uitstoot en luchtvervuiling. Doordat de stadskoerier gebruik maakt van milieuvriendelijke voertuigen zoals fietsen, cargo-fietsen en elektrische voertuigen wordt de impact op het milieu aanzienlijk verminderd. Bovendien bevordert het netwerk groene mobiliteit en draagt het bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van de stad. Een ander voordeel is de verbeterde efficiëntie en kostenbesparingen, omdat het netwerk zorgt voor snellere leveringen en een betere routeplanning. Onze koeriers kennen namelijk het stad vanbuiten en kunnen zo telkens de snelste routes bepalen.

City als duurzaam alternatief

ON TIME City is een geïntegreerd en goed doordacht stadsnetwerk dat specifiek is ontworpen om de uitdagingen van traditionele stedelijke logistiek aan te pakken. De stadskoeriers maken gebruik van verschillende soorten voertuigen om goederen efficiënt en milieuvriendelijk te vervoeren door de stad. Fietsen worden gebruikt voor snelle leveringen en kleinere pakketten, terwijl cargo-fietsen een grotere ladingcapaciteit bieden voor omvangrijkere zendingen. E-scooters bieden wendbaarheid, snelheid en net als de elektrische voertuigen een duurzamere brandstofoptie voor grotere logistieke operaties.

Stadskoerier city auto ON TIME

De diverse vervoersmiddelen van de stadskoerier

Binnen ON TIME City’s stadsnetwerk zijn diverse vervoersmiddelen van de stadskoerier van cruciaal belang. Fietsen zijn een integraal onderdeel, met fietskoeriers en bezorgdiensten die snel en milieubewust kleine pakketten en documenten afleveren. Deze fietsen zijn ideaal voor korte afstanden en drukke stadsstraten, waardoor ze een duurzame keuze zijn.

Voor grotere zendingen bieden we robuuste cargo-fietsen, die eenvoudig door stadsverkeer manoeuvreren, zelfs tijdens piekuren. Deze veelzijdige cargo-fietsen vinden toepassing in diverse industrieën, zoals e-commerce, voedselbezorging en logistieke diensten. 

Daarnaast versterken e-scooters eveneens het efficiënte stadsnetwerk van de stadskoerier, dankzij hun wendbaarheid en snelheid. Ze zijn perfect voor middellange afstanden en bieden een snelle en doeltreffende bezorgoptie. Bovendien zijn e-scooters een duurzamere keuze die aansluit bij stadslogistiek.

En last but not least, zijn onze elektrische voertuigen. Ze vervullen een cruciale rol in grootschalige logistieke operaties. Deze voertuigen bieden een milieuvriendelijkere brandstofkeuze in vergelijking met traditionele benzine- of dieselvoertuigen. De inzet van elektrische voertuigen draagt bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van bedrijven en draagt zo bij aan een schonere en gezondere stad.

Scanner stadskoerier ON TIME

Technologieën en services die het netwerk van onze stadskoerier mogelijk maken

Onze dienst City integreert hedendaagse technologieën om efficiëntie en betrouwbaarheid te versterken. Met opvolging door dispatch, dat elke situatie voorziet, kunnen we anticiperen op onvoorziene zaken.  Daarnaast is het mogelijk om zendingen van de stadskoerier nauwgezet te volgen met een volledige track & tracing-functionaliteit, waardoor klanten realtime inzicht krijgen in de fase waarin de bestelling zich bevindt. Verder bieden we een persoonlijke klantendienst aan die de vragen en behoeften van de klanten aanpakt. En dankzij ons ON TIME Online portaal wordt het boeken van zendingen vereenvoudigd via één portal. Ook hier is er sprake van flexibele IT integratie mogelijkheden: API, CSV, FTP. 

ON TIME Online

Maak gebruik van ons online portaal

De impact van City

De impact van ON TIME City op Antwerpen is aanzienlijk en reikt verder dan alleen milieuvriendelijkheid. Onze stadskoeriers, met hun gedegen kennis van de stad, zorgen niet alleen voor snellere leveringen, maar ook voor tijdsbesparing. De behendigheid van onze kleine voertuigen stelt ons in staat om moeiteloos door de stad te bewegen, waardoor tijd wordt gewonnen die anders in files zou zijn verspild. Dit benadrukt het belang van tijd als een waardevol goed.

Partnerschap met ON TIME City

Bovendien leidt de vermindering van broeikasgasemissies door ON TIME City tot een meetbaar positieve impact op de luchtkwaliteit van Antwerpen. Dit heeft directe voordelen voor de gezondheid en het welzijn van de bewoners. Maar onze inspanningen reiken verder dan alleen schonere lucht.

Het stadsnetwerk draagt bij aan het groene imago van Antwerpen, wat op zijn beurt milieubewuste bedrijven en investeerders aantrekt. Door te kiezen voor onze duurzame dienstverlening worden niet alleen kosten bespaard omdat er geen parkeerkosten zijn en de tijd niet in verkeersopstoppingen verloren gaat, maar wordt ook duidelijk gemaakt dat het bedrijf zich inzet voor een groenere wereld.

Het partnerschap met ON TIME City is niet alleen een win-win voor Antwerpen, maar ook voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en zich willen onderscheiden als voorstanders van duurzaamheid.

Postfiets city driver ON TIME

Vraag vandaag nog een offerte aan of stuur ons gerust een bericht