ON TIME Transport

Review Transport & Logistics 2019 Antwerpen

Transport & Logistics Antwerpen 2019 heeft op 15, 16 en 17 Oktober 7700 unieke bezoekers mogen ontvangen en hen verrast met vele unieke en vooral innovatieve logistieke oplossingen. Tijdens de vele conferenties en lezingen werden de genodigden geïnformeerd over de “hot topics” uit de sector. Ook stond onder andere Port of Antwerp, VIL en Brucargo klaar om zowel bezoekers als exposanten top advies te verlenen.

Op de stand van ON TIME Logistics konden bezoekers onze Armadillo bewonderen. Armadillo cargo fiets is een onderdeel van het ON TIME City-stadsnetwerk waar veel aandacht wordt gevestigd aan duurzame oplossingen voor stedelijke logistiek.

Binnen de ON TIME City dienst bieden wij 2u Antwerpen en 24u Antwerpen leveringen aan.

Dankzij het unieke netwerk met 5 ophaal- en leverrondes per dag halen wij uw opdrachten snel op en leveren binnen de 2 uur in de regio Antwerpen. Wenst u dat wij uw pakje vandaag ophalen en morgen leveren? Dan kiest u voor 24 uur Antwerpen. U kan dan bovenop zelf kiezen in welke van de 5 uitleverrondes uw zending wordt geleverd. Zo hebt u zelf controle over de tijd van de levering.

Was u er niet gelukt om onze stand te bezoeken tijdens de beursdagen? Geen probleem! U kan ons altijd contacteren voor een logistieke oplossing of een offerte.

Dit nieuws delen?