Webshop probleemloos beheren

Hoe beheert u uw webshop in de drukke eindejaarsperiode?

E-commerce groeide dit jaar al met 8% en treft grootste groei in de categorie “Health & Beauty”. Meer online bestellingen betekent betere verkoopcijfers en meer omzet. Maar al die bestellingen moeten natuurlijk bij de klant terechtkomen en liefst zo snel en economisch mogelijk.

Doorheen het jaar vallen de bestellingen op uw webshop misschien wel mee en heeft u de tijd om zelf de pakjes weg te dragen naar het postkantoor of verzendpunt. Maar, rond de feestdagen zoals Kerstmis en Nieuwjaar wordt het een pak drukker. Dan is het wellicht meer aangewezen om u te focussen op de aanbiedingen op uw website en het klaarmaken van de bestellingen dan zoeken naar het wenselijke transport.

ON TIME Logistics neemt uw transportzorgen weg. Wij halen al uw zendingen in 1 keer op, verwerken en versturen ze. Door onze schaalvoordelen kan u bovendien besparen op uw kosten op nationale en wereldwijde zendingen.

Het enige wat u moet doen is uw bestelling plaatsen op ON TIME Online. U volgt uw zendingen op de voet met de laatste status en informatie. Netjes gegroepeerd op 1 plaats.

Makkelijk, efficiënt én voordelig. Zo kan u zich concentreren op verkoop en doen wij de rest.

Ontdek meer over onze diensten.

Dit nieuws delen?