Het is vandaag nog onduidelijk of het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie zal verlaten. Indien het VK niet langer deel zal uitmaken van de EU, kan dat voor logistieke problemen zorgen.

ASX-IBECO biedt een waaier aan logistieke oplossingen in de havens van Antwerpen, Zeebrugge, Gent of elders in België. Ook voor bijstand bij een fysieke controle en gasmeting.

Momenteel zijn de activiteiten in Zeebrugge minder uitgebreid dan in Antwerpen. Er worden minder douaneplichtige goederen behandeld en er zijn dus minder fysieke controles.

Wij staan klaar om ons team en onze diensten uit te breiden indien nodig. We zien vandaag al een stijging van onze activiteiten in Zeebrugge. De haven wordt in toenemende mate interessant voor bevoorrading in Noord-Frankrijk.  Binnenkort zal Ocean Alliance ook Zeebrugge aandoen waardoor snelle bijstand om goederen efficiënt Europa binnen te krijgen, essentieel wordt. En daar zijn we nu net goed in: bijstand van fysieke controles, documenten aanleveren om goederen te im- en exporteren, gasmetingen… Wij kennen onze weg in de haven, hebben mensen ter plaatse voor snelle interventies en wij zijn geautomatiseerd zodat klanten elke stap kunnen volgen.

Een vraag over onze diensten? Of hindernissen die wij voor u kunnen oplossen? Neem dan snel contact met ons op zodat we samen iets kunnen uitwerken.