Distributie in de Benelux

Zou je graag een pakketje, document of pallet willen versturen in de Benelux? Dan kan ON TIME Distribution jou ontzorgen van je transportbehoeften.

Waarom kiezen voor onze dienst Distribution?

Distribution is de dienst van ON TIME Logistics die zich richt op transport binnen de Benelux. Hierbij behandelen we pakketjes, colli’s, hangende goederen en lengtezendingen, waarbij de lengte kan oplopen tot wel 7 meter. Ook buitenmaatse zendingen vallen binnen deze service.

Het mooie van onze distributiedienst is dat we niet alleen standaardpakketjes behandelen. We zijn volledig uitgerust om te gaan met colli’s van verschillende vormen en maten, inclusief hangende goederen die speciale zorg vereisen. Maar dat is nog niet alles. Voor die extra lange zendingen, waarvan de lengte kan variëren tot wel 7 meter, hebben wij ook oplossingen paraat. Zelfs als het gaat om buitenmaatse zendingen, kun je op onze service rekenen.

Distributie in de Benelux ON TIME Logistics Voertuig
Distributie in de Benelux ON TIME Logistics vestiging

De voordelen van distributie in de Benelux

Heeft u nog een vraag over Distribution?

Neem vandaag nog contact op met ON TIME  Distribution om uw noden te bespreken.

Onze portal voor distributie in de Benelux

ON TIME ONLINE breekbaar pakket versturen

Wellicht spreekt onze sprintdienst je ook aan. Deze service is volledig gericht op het verzorgen van dringend transport. Of het nu gaat om belangrijke zendingen of delicate goederen, bij Sprint regelen we het transport met uiterste zorg.