dRINGEND VERSTUREN?

Onze sprintdienst staat voor je klaar

Heb je ooit een pakketje of document gehad dat met spoed verstuurd moest worden? Dat kan behoorlijk wat stress veroorzaken, hè? Wij begrijpen dat maar al te goed. Wij willen jou daarom graag ontlasten. Onze Sprintdienst is helemaal gespecialiseerd in het verzorgen van dringend transport. Of het nu gaat om belangrijke zendingen of delicate goederen, bij Sprint regelen we het transport met de grootste zorg. Je waardevolle items zijn bij ons in goede handen.”

Pakje dringend transport ON TIME Logistics

Voorbeelden van dringend transport

Logo ON TIME sneltransport

Heeft u een vraag over ons sneltransport?​

Neem vandaag nog contact op met ON TIME Sprint om uw noden te bespreken.

Waarom ons kiezen voor jouw dringend transport?

E-crafter snel transport ON TIME Logistics
Dringend transport


Bovendien begrijpen we de urgente aard van dringend transport, waardoor uw express zendingen niet hoeven te wachten tot de volgende werkdag. We omarmen snelheid in elke fase. Onze toewijding aan snelle ophaling wordt onderstreept door onze belofte om binnen een uur goederen op te halen, zodat uw tijdgevoelige leveringen snel onderweg zijn.

We bieden niet alleen snelle diensten, maar ook flexibiliteit die aansluit bij uw behoeften. Of het nu gaat om vertrouwelijke, delicate of gespecialiseerde zendingen, we passen onze diensten aan om te voldoen aan uw unieke eisen.

Gebruik onze portal voor je dringend transport

ON TIME ONLINE dringend transport

Dringend transport kan met 12 startplaatsen

Onze koeriers zijn over heel het land actief en met het openen van nieuwe startplaatsen breiden we ons netwerk verder uit. Momenteel beschikt ON TIME Logistics over 12 startplaatsen verspreid over heel België waardoor we het dringed transport snel en grondig kunnen regelen. Wanneer de startplaats dichter bij de plaats van ophaling ligt, kan u bovendien een mooi financieel voordeel doen. Uiteraard verzorgen wij vanuit deze startplaatsen ook uw internationale opdrachten met ophaling(en) en/of levering(en) in het buitenland.

Ben je op zoek naar snelle en efficiënte transportoplossingen in Antwerpen? Ontdek onze City-service! Dit duurzame stadsnetwerk is speciaal ontworpen voor tijdsbesparing, kostenefficiëntie en met aandacht voor het milieu en de ecologie.