Distributie van pallets en pakketten

Bij ON TIME Logistics doen we ook distributie van pallets en pakketten. Daarnaast versturen we ook lengte- en hangende zendingen. Of het nu gaat om lange items die zorgvuldig moeten worden behandeld of delicate hangende goederen die extra aandacht vereisen, wij staan garant voor een zorgvuldige en veilige afhandeling van deze zendingen.
Distributie van pallets & pakketten ON TIME Logistics vrachtwagen

De voordelen van onze distributie dienst

Onze portal voor distributie van pallets en pakketten

ON TIME ONLINE breekbaar pakket versturen

Heeft u nog een vraag over Distribution?

Neem vandaag nog contact op met ON TIME  Distribution om uw noden te bespreken.

Distributie van pallets en pakketten ON-TIME-Logistics-dienst-distribution

Waarom ons kiezen voor de distributie van pallets en pakketten?

Bij ON TIME Logistics bieden we een uitgebreide distributiedienst in de Benelux, met een focus op het distributie van pallets en pakketten. Daarnaast behandelen we niet alleen de standaardpakketjes, maar ook een breed scala aan zendingen, waaronder colli’s, hangende goederen en lengtezendingen tot wel 7 meter lang. Onze service omvat zelfs buitenmaatse zendingen.

Wat deze distributiedienst zo bijzonder maakt, is onze veelzijdigheid. We zijn perfect uitgerust om zendingen van allerlei vormen en maten aan te pakken, inclusief delicate hangende goederen die extra aandacht vragen. Bovendien hebben we specifieke oplossingen voor extra lange zendingen, waarvoor de lengte kan variëren tot wel 7 meter. Zelfs als het om buitenmaatse zendingen gaat, kun je vertrouwen op onze service.

Wellicht spreekt onze sprintdienst je ook aan. Deze service is volledig gericht op het verzorgen van dringend transport. Of het nu gaat om belangrijke zendingen of delicate goederen, bij Sprint regelen we het transport met uiterste zorg.