Koeriersdienst in Antwerpen

ON TIME City is onze koeriersdienst in Antwerpen, die gebruikmaakt van fietsen, e-scooters en andere elektrische voertuigen. Dankzij City kunnen wij jou volledig ontlasten in het drukke Antwerpen en omstreken.

Partnerschap met onze koeriersdienst in Antwerpen

Kiezen voor onze koeriersdienst in Antwerpen kan bedrijven verschillende voordelen opleveren. Onze voertuigen kunnen zich snel door de stad verplaatsen en onze koeriers kennen slimme routes, waardoor parkeerkosten en tijdsverlies in files worden vermeden. Bovendien heeft een samenwerking met onze koeriersdienst in Antwerpen een gunstig effect op het duurzame imago van zowel bedrijven als particulieren.

Koeriersdienst in Antwerpen koerier ON TIME
Koeriersdienst in Antwerpen fietser ON TIME Logistics

De voordelen van onze koeriersdienst in Antwerpen

ON TIME Online voor al je City opdrachten

ON TIME ONLINE breekbaar pakket versturen
Logo ON TIME Koerier Antwerpen

Heeft u nog een vraag over City?

Neem vandaag nog contact op met ON TIME City om uw noden te bespreken.

Het wagenpark van onze koeriersdienst in Antwerpen

Binnen ON TIME City’s stadsnetwerk zijn diverse vervoersmiddelen van de stadskoerier van cruciaal belang. Fietsen zijn een integraal onderdeel, met fietskoeriers en bezorgdiensten die snel en milieubewust kleine pakketten en documenten afleveren. Deze fietsen zijn ideaal voor korte afstanden en drukke stadsstraten, waardoor ze een duurzame keuze zijn.

Voor grotere zendingen bieden we robuuste cargo-fietsen, die eenvoudig door stadsverkeer manoeuvreren, zelfs tijdens piekuren. Deze veelzijdige cargo-fietsen vinden toepassing in diverse industrieën, zoals e-commerce, voedselbezorging en logistieke diensten. 

Daarnaast versterken e-scooters eveneens het efficiënte stadsnetwerk van de stadskoerier, dankzij hun wendbaarheid en snelheid. Ze zijn perfect voor middellange afstanden en bieden een snelle en doeltreffende bezorgoptie. Bovendien zijn e-scooters een duurzamere keuze die aansluit bij stadslogistiek.

En last but not least, zijn onze elektrische voertuigen. Ze vervullen een cruciale rol in grootschalige logistieke operaties. Deze voertuigen bieden een milieuvriendelijkere brandstofkeuze in vergelijking met traditionele benzine- of dieselvoertuigen. De inzet van elektrische voertuigen draagt bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van bedrijven en draagt zo bij aan een schonere en gezondere stad.

City in a nutshell