Bezoek ON TIME Logistics op Stand 1.052

Transport & Logistics 2019 wordt dit jaar op 15, 16 en 17 Oktober in de Antwerp Expo gehouden. Dit event verenigt alle spelers uit de logistieke sector onder één dak met als doelstelling bezoekers en deelnemers te inspireren, innoveren en motiveren. Bezoekers kunnen rekenen op vertegenwoordiging van spelers uit transport, logistiek, distributie, opslag & behandeling van goederen, datacommunicatie en software in de Benelux. Een grote waaier aan conferenties en lezingen worden er georganiseerd waar de “hot topics” uit de sector worden besproken. Bovendien kunnen bezoekers en exposanten rekenen op top advies van o.a. Port of Antwerp, VIL, Brucargo en vele anderen.

ON TIME Logistics is een koerier die een totaaloplossing of specialisatie aanbiedt met een uitgebreid gamma aan diensten. Met meer dan 30 jaar ervaring, meerdere fusies en uitbreidingen kunnen wij ons zonder twijfel expert in de sector noemen. Onze alomvattende specialisatie helpt u met al uw logistieke opdrachten. Hebt u pakjes of brieven die u al dan niet internationaal verzendt, dan halen we ze graag voor u op. We verwerken en versturen ze met de meest gunstige tarieven op de meest optimale wijze.

Heeft u een dringende of fragiele zending die u met veel zorg wilt leveren? Dan staan onze Sprint koeriers, ook wel gekend als persoonlijke koeriers, 24/7 voor u klaar. Is er een container voor u aangekomen in één van de havens en moet er een gasmeting of fysieke controle uitgevoerd worden? Dan kunnen onze kaai-expediteurs u daar bijstaand bieden.

Een pallet, lengtezending, zending op kapstok of colli te versturen in Benelux? Dat is de specialisatie van ons distributie netwerk.
Vertrekt u op een reis naar China en moet er een visum aangevraagd worden? Ook dan kunnen wij u ontzorgen van alle verplaatsingen en administratieve rompslomp.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen betekenen. Bezoek ons op Stand 1.052 en ontdek al hoe wij uw logistieke connectie kunnen worden.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze diensten of voor een offerte.