Lang pakket versturen met ON TIME LOGISTICS?

Lengtes, pallets, colli's en hangende zendingen zijn de specialiteit van onze dienst Distribution.

Als het gaat om het versturen van pakketten, bieden we een diverse selectie opties aan via onze distributiedienst. Of je nu een pakket hebt van wel 7 meter lang, buitenmaatse zendingen, kleine colli’s, pallets of hangende goederen, we hebben de mogelijkheid om ze allemaal te verzenden.

Lang pakket versturen ON TIME Logistics buitenmaatse zending

Waarom een lang pakket versturen met ON TIME?

Maak gebruik van onze portal voor al uw zendingen

ON TIME ONLINE Lang pakket versturen

Heeft u nog een vraag over Distribution?

Neem vandaag nog contact op met ON TIME  Distribution om uw noden te bespreken.

Lang pakket versturen ON TIME Logistics Lange zending

Lang pakket versturen met Distribution

We hechten waarde aan zorgvuldige behandeling van de pakketten. We begrijpen dat niet elk item hetzelfde is, daarom vermijden we het gebruik van automatische sorteerprocessen. Op deze manier kunnen we zelfs delicate goederen veilig en onbeschadigd verzenden, of het nu gaat om fragiele voorwerpen of grote, onhandige pakketten. We zorgen ervoor dat jouw zendingen in goede handen zijn.

Dus, als je ooit voor de uitdaging staat om een lang pakket te verzenden, hoef je niet verder te zoeken. Met onze distributiedienst ben je verzekerd van een betrouwbare partner die niet alleen de klus klaart, maar dit doet met de nodige zorg en aandacht. Je kunt op ons vertrouwen om jouw pakketten veilig en op tijd op hun bestemming te krijgen.

Misschien spreekt onze sprintdienst je ook aan. Deze service is gericht op dringend transport. Of het nu gaat om belangrijke zendingen of delicate goederen, bij Sprint regelen we het transport met uiterste zorg.