Telenet Giants Antwerp

Visadesk.be verzorgt de visa voor zowel bedrijven als particulieren. Wij waren zeer trots om dit te mogen regelen voor alle spelers en staf (19 personen) van Telenet Giants Antwerp. Ze vetrokken 26 maart 2019 richting Rusland voor hun kwartfinale in de Basketball Champions League.

U kan zich afvragen waarom zij kozen voor een bedrijf als Visadesk om alle visa te regelen. Het lijkt toch zeer eenvoudig, je gaat naar de ambassade, vult gegevens in en ontvangt de visum… of toch niet?

ALL-IN Service

In 1ste instantie was er zeer intensief contact met alle betrokken partijen bij het verzamelen van de nodige documenten. Vervolgens haalden we de paspoorten op en werden deze gecontroleerd door ons Visadesk team. De volgende stap was de aanvraag indienen bij het consulaat, dit gebeurde via onze “special courier service” die ook de paspoorten ter plaatse controleerde bij afhaling. Een laatste checkup op kantoor vooraleer de koerier het dossier met afgewerkte visa bezorgde aan spelers en staf.

U ziet het, dit dossier was zeer complex en moest alles uitgevoerd worden binnen een zeer korte tijdspanne. De Europese competitie zat immers in de beslissende fase met een nieuwe wedstrijd binnen de week. In dit geval werd het in alle opzichten een aartsmoeilijke verplaatsing: mét visum op het vliegtuig geraken naar Rusland en strijden voor een goed resultaat.

Visadesk heeft zich kunnen bewijzen als ideale partner voor een dergelijke groepsaanvraag. Het was een huzarenstukje om via de Russische ambassade alle visums op tijd klaar te krijgen vanwege spelers met Nigeriaanse en Amerikaanse nationaliteit. Visadesk.be speelde hierin uitstekend haar rol en zorgde voor een goede afloop. Net zoals de spelers, zij wonnen overtuigend hun wedstrijd!

Meer weten over visumaanvragen, groepsreizen of Visadesk.be? Surf naar www.visadesk.be voor meer info of vraag uw visum vandaag nog aan.