Uw zending binnen 24u geleverd in Benelux

Voor al uw distributie uitdagingen vind u bij ON TIME passende logistieke oplossingen

ON TIME Logistics biedt haar klanten een totaaloplossing voor al hun logistieke uitdagingen. Van een ecologische fietskoerier tot een persoonlijke Sprint koerier, voor elk soort zending denken wij mee aan een passende oplossing. Of u éénmalig een pallet verstuurt of dagelijks meerdere magazijnen moet bevoorraden, de efficiënte en kwalitatieve distributie van uw goederen is van groot belang.

Is ons distributienetwerk de passende schakel in uw logistiek proces, om uw goederen tijdig en keurig bij uw klanten te leveren? De kans is groot…

ON TIME Distribution is een veelzijdig 24 uur Benelux netwerk dat leveringen van uw pallets, lengte-zendingen, goederen op kapstok én pakketten tot in de puntjes regelt. Wij leveren een persoonlijke service, ondersteund door een performante IT infrastructuur. Daarmee houden we u én uw klanten perfect op de hoogte en communiceren we op een open en transparante manier.

Wat maakt ON TIME zo geliefd bij haar klanten én bestemmelingen die leveringen van ON TIME ontvangen?

  • Geen deelleveringen. Verstuurd u een pallet en een colli naar dezelfde bestemming? Deze worden door ons gegroepeerd geleverd en afgerekend. U betaalt het volumetrisch gewicht van de totale zending, waardoor u vaak een financieel voordeel doet.
  • Delicate zendingen in goede handen. Dat mag je letterlijk nemen. Wij maken in onze distributiecentra geen gebruik van automatische sorteringen. Alle zendingen worden persoonlijk behandeld en daardoor is ons netwerk ook geschikt voor breekbare goederen.
  • Behoudt de controle. Dankzij ON TIME online kan u uw zendingen op de voet volgen. Wenst u een zending te versnellen of vertragen? Geen probleem. Dankzij ons express sprint netwerk kunnen we altijd adequaat reageren op elke situatie.
  • Efficiënte administratie. Wil je koppelen via XML of API? Of gebruik je liever ON TIME online, afgestemd op je eigen behoeften? Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken en uw logistiek proces optimaal te laten verlopen.
  • Voorspelbare leveringen. Wij brengen indien gewenst de bestemmeling rond 22u op de hoogte dat er zendingen van u onderweg is via ON TIME. Daarbij geven we het verwachte uur van levering en kan de ontvanger de zending in real-time volgen.
  • Gepassioneerde professionals. Onze koeriers vormen de laatste schakel naar uw klant toe. Daarom zetten we sterk in op onze ON TIMER om elke levering piekfijn te laten verlopen.

Hebt u interesse om ON TIME Distributie beter te leren kennen? Neem dan snel contact op zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Fout: Contact formulier niet gevonden.